algemene voorwaarden

De onderstaande bepalingen zijn van toepassing op al onze prestaties (diensten, verkoop, e.a) en overeenkomsten.


Foto's en gebruik

Foto en video gemaakt door Mieke Hermans Fotografie kunnen ter allen tijden gepubliceerd worden op website, blog en facebook. Indien u dit niet wenst, gelieve de fotograaf hiervan op de hoogte te brengen.  Modellen gezocht (gratis shoot) worden gebruikt voor reclame doeleinden. Zoals flyers, promo facebook,..


Beeldmateriaal gemaakt door Mieke Hermans Fotografie mag door de klant gedeeld worden op sociale media. Hij zal daarbij steeds volgende informatie vermelden: Mieke Hermans Fotografie     www.miekehermansfotografie.be

De foto's die gemaakt worden door Mieke Hermans Fotografie worden aanschouwd als een artistiek werk en zijn daarbij onderhevig aan auteursrechten.

De foto's blijven eigendom van de fotograaf.

Bij volledige betaling van de fotosessie koopt de klant het recht om de foto's te printen en te publiceren voor persoonlijke doeleinden.


Prijzen

De prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs voor een reportage die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.

U kan de reserveren via een prive bericht op facebook of per mail.  Deze is definitief na het doorgeven van naam adres telefoonnummer en email adres.


Annulatie

Een fotosessie kan geannuleerd worden tot de dag voorafgaand aan de geplande sessie. Bij annulatie op de dag van de sessie zelf of indien de klant zonder verwittigen afwezig blijft (now show) , zal een annulatiekost van 100% aangerekend worden.

Ook het weer kan wel eens tegenwerken.  Mochten de weersomstandigheden zó slecht of zo nadelig voor de foto's zijn dat het niet mogelijk is om de shoot door te laten gaan (te bepalen door de fotograaf), wordt de fotoshoot in goed overleg verplaatst naar andere datum, plaats of naar de studio.


cakesmash taarten dien 1 week voor de shoot geanuleerd te worden, zoniet worden deze voor 100% aangerekend.

Alsook aangekochte balonnen, snoepjes, of extra gevraagde art. dienen ook bij annulatie betaald te worden.


Ter bevestiging van een fotoshoot vragen wij geen aanbetaling maar kunnen bij verzuim of afmelden zonder geldige reden alsnog het volledige bedrag aan u factureren.


De adresgegevens worden gebruikt ter bevestiging van uw shoot.


Betaling

Betaling gebeurd cash voor of na de shoot of via overschrijving.Aflevering

De levertijd kan per dienst verschillen. -De standaard aflever termijn is 14 dagen.

De foto's worden pas doorgestuurd naar de klant nadat het volledige bedrag van de fotosessie betaald is.


Foto's worden doorgestuurd via wetransfer.com of worden geleverd op  usb-stick. 


Het geleverde aantal foto's varieert naar gelang de duur van de reportage of het gekozen pakket.  Er kunnen altijd extra foto's aangekocht worden.


Uit alle gemaakte foto's maakt de fotograaf een selectie. Deze foto's worden vervolgens bewerkt in de stijl van de fotograaf.


Je krijgt een link met code naar een online galerij met alle foto's(voorzien van watermerk in in lage resolutie)  die gemaakt zijn. Hierin kan je zelf kiezen welke foto's je wenst.


huwelijk


De boeking van een huwelijksreportage bij Mieke Hermans Fotografie is definitief na het betalen van een voorschot van 20%. Dit voorschot dient tevens als annulatiekost: indien een huwelijksreportage geannuleerd wordt kan dit bedrag niet teruggevorderd worden. Zonder betaling van het voorschot is er geen boeking.


Het restant bedrag mag per bank over gemaakt worden, maar een contante betaling kan ook en zal direct na de bruiloft volledig voldaan moeten worden. U krijgt alle foto’s zodra het volledige bedrag voldaan is.

Geschenkbon


Geschenkbonnen hebben een geldigheidsduur van 1 jaar na uitgiftedatum.


Overwaarde van een geschenkbon (bijvoorbeeld wanneer de bon ingeleverd wordt voor een ander type en goedkopere fotoshoot dan vermeld) wordt niet terugbetaald bij inlevering van de bon.